Bliv Medlem

Nye Medlemmer

Optages efter behov, idet der tilstræbes en fornuftig balance mellem stemmegrupperne.

Alderskrav

Nye medlemmer skal være imellem 18 og 45 år.

Erfaring

Hvis du har lyst til at blive medlem, ville det være godt hvis du har erfaring med korsang. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til noder.

Optagelsesprøve

Du skal til en optagelsesprøve, hvor du skal vise dirigenten og nogle få kormedlemmer, at du kan synge rent, og at din stemmeklang kan passes ind i korets klang. Desuden vil det blive vurderet, hvilken stemmegruppe, du kan blive optaget i. Efter ca. ½ års medlemskab skal du til den endelige optagelsesprøve, hvor du vil blive bedt om at synge én af de sange, som koret har optrådt med i den forløbne periode. Du skal synge den sammen med en sanger fra hver af de andre stemmegrupper, og du skal vise, at du er i stand til at synge din egen stemme alene.

Koncerter

Koncerter og arrangementer 6 - 8 gange om året. Koret vil altid blive spurgt, inden en koncert accepteres. Hvis du har sagt ja til at medvirke, har du dermed forpligtet dig til at deltage.

Koncerttøj

Vi optræder i ens blå bukser og valgfri top i fastsatte blå toner.

Organisering

Kvindekoret Crescendo er en forening med bestyrelse.
Koret er medlem af kororganisationerne Kor72.

Pris

Kontingentet er kr. 1.600.- om året, som betales i 2 rater.

Henvendelse

For at søge ind i koret skal du henvende dig til dirigent Bente Lund Degn via nedenstående kontaktinfo eller kontaktformularen nederst på denne side.

Bente Lund Degn

tid og Sted

Vi øver hver tirsdag kl. 19.30 – 21.35
(Der er mødepligt til samtlige korprøver)